Cobatim produceert en levert uw staalconstructie met eindeloze mogelijkheden.

arrow-down

Nieuwe afdeling

Cobatim breidt zijn activiteiten verder uit met de oprichting van de afdeling Steel Processing.

Deze nieuwe afdeling is gevestigd te Olsene (Zulte) op de oude AGOS-site en produceert sinds maart 2019 maatwerk in staal. De site van ongeveer 30.000 m² wordt ook de hoofdzetel van de firma STABIL één van de bedrijven uit de VT Invest Group. Door de overname van het state-of-the-art productieapparaat en het behoud van de tewerkstelling van een 10-tal gekwalificeerde lassers en operatoren is de verderzetting verzekerd onder Cobatim Steel Processing.

Binnen de utiliteitsbouw, bouw van productiehallen, kantoorgebouwen, staal – beton combinaties, ondersteunende gevelstructuren, …
De mogelijkheden binnen COBATIM zijn eindeloos.

De staalconstructies worden getekend door middel van CAD Cam software of Tekla. Deze software zorgt voor het compileren van zogenaamde NC files die onze machines aansturen. Dit garandeert een perfecte uitvoering op maat.

Cobatim produceert en levert uw staalconstructie met eindeloze mogelijkheden. Uw tekening is ons uitgangspunt, ongeacht de grootte van het project, de te overbruggen onderdelen of de wijze waarop de staalconstructie moet worden afgewerkt. Cobatim is in staat uw tekening om te zetten naar een staalconstructie die voldoet aan alle eisen.

Realisaties

Onze lassers zijn gecertificeerd volgens de norm EN287-1 en zorgen voor gladde en esthetisch verzorgde lasnaden die voldoen aan de strengste vereisten. De constructie wordt gestraald met staalgrid tot een zuiveringsgraad SA 2.5 en kan na het lassen, geverfd worden in eigen atelier, of elders gegalvaniseerd. Kortom wij hebben de expertise in huis.

arrow-prev
titel
dfdfdf
jjjjj
kkkkk
titelll
werkplaats
lasser
arrow-next

Vacatures

Lasser HA MIG

Lassen zit in je bloed? Je benadert je werk als een stiel en leert graag bij?

Meer info
Spontane Sollicitatie
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info